• 1404/09/11 - 08:35
  • - تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آماده‌باش ۲۱۰ تنی برنج دولتی در کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از آماده‌بودن ۲۱۰ تن برنج سهمیه‌ای برای توزیع در بازار استان خبر داد و اعلام کرد که عرضه این محموله بلافاصله پس از تعیین قیمت جدید آغاز خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد، محمدتقی تابش‌مقدم با اشاره به عملکرد توزیع کالاهای اساسی از ابتدای سال جاری تا ۲۶ آبان، گفت: در این بازه زمانی هزار و ۳۳۰ تن برنج، ۵۶۷ تن شکر، ۵۰۰ تن مرغ منجمد و ۱۳۳ تن گوشت منجمد گوساله در اختیار بازار مصرف استان قرار گرفته است.

وی در خصوص توزیع برنج GTC نیز توضیح داد: این برنج در دو مرحله و از طریق فروشگاه‌ها و سامانه بازارگاه عرضه شده که در مرحله نخست هر کیسه ۱۰ کیلویی به قیمت ۵۸۰ هزار تومان و در مرحله بعد با قیمت ۴۹۸ هزار تومان به دست مصرف‌کننده رسید.

تابش‌مقدم، هدف اصلی از این اقدامات را کنترل قیمت‌ها، جبران کمبودها و مدیریت اثرات ناشی از محدودیت واردات برنج عنوان کرد و افزود: در ماه‌های گذشته به دلیل کاهش واردات، بازار با افزایش قیمت و کمبود مواجه بود که با اجرای برنامه‌های جدید، روند بهبود در حال شکل‌گیری است.

سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی استان همچنین از آغاز دور جدید توزیع نهاده‌های دامی، مرغ، گوشت و برنج از هفته آینده خبر داد و تاکید کرد: ۲۱۰ تن برنج سهمیه‌ای آماده عرضه است و به محض اعلام قیمت جدید، توزیع آن در سراسر استان انجام می‌شود.

  • گروه خبری : استان كهگیلویه و بویر احمد
  • کد خبر : 232292
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان   جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد